Salut pèlvica

“Canto a las mujeres, que como las lobas, bailan y aúllan a la luna. Juntas y salvajes, van por las montañas, van en libertad y son hermanas”

Rosa Zaragoza

El cos de la Dona està sotmès a moltíssims canvis al llarg de la vida. I molts afecten a la zona abdominal, terra pelvià i maluc. Alguns d’aquests canvis són fruits de magnífiques i úniques funcions vitals com l’embaràs, la maternitat i la menopausa… D’altres, esdevenen pel nostre ritme de vida, provocant l’absència de bons hàbits, com la higiene postural i els excessos de pressió intraabdominal.

La incontinència urinària a l’esforç, prolapses, disfuncions sexuals com dolors en les relacions sexuals, dolor pèlvic o lumbar no “són normals”!!!
Mobilitat articular, patrons correctes de respiració, tècniques hipopressives, exercicis de Kegel són eines molt interessants per gaudir tota la vida d’una òptima Salut Pelviana.

CONTRAINDICACIONS “SALUT PELVIANA”: No es recomana a Dones amb hipertensió. L’embaràs és una contraindicació. Patologies cardiovasculars.